محل لوگو

دانلود تحقیق آشنايي با پرورش ميگو- مصاحبه با آقاي حسيني


دانلود تحقیق آشنايي با پرورش ميگو- مصاحبه با آقاي حسيني

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

نام فایل : دانلود تحقیق آشنايي با پرورش ميگو- مصاحبه با آقاي حسيني

تعداد صفحات : 6 

فرمت : فایل ورد قابل ادیت  doc

 

برای نمونه میتوانید 2 صفحه اول این فایل را در زیر مطالعه کنید. برای خرید فایل کامل به انتهای صفحه مراجعه نمایید


 

معرفي ميگوهاي پرورشي

1- ميگوي سفيد هندي(Penaeus indicus)

اين گونه بدني نيه شفاف، به رنگ صورتي كمرنگ تا زرد دارد. از مهم ترين مشخصات اين گونه وجود يك جفت آنتن بسيار بلند شيري رنگ است كه آن را از ساير گونه ها متمايز مي سازد.

اين گونه در مقايسه با ساير گونه ها براي پرورش در سواحل جنوبي كشور از بازده خوبي برخوردار است و بخش وسيعي از استخرهاي پرورشي را به خود اختصاص داده است.

درجه حرارت 22 تا 23 درجه سانتيگراد و شوري 15 تا 25 جزء در هزار براي پرورش اين گونه مناسب است.

نكته: ميگوي سفيد هندي در مقايسه با ساير گونه ها زودتر فاسد مي شود، لذا در حمل و نقل و نگهداري بعد از صيد، بايد بسيار دقت كرد.

2- ميگوي موزي(Penaeus merguiensis)

بدن ميگوي موزي به رنگ صورتي تا زرد كمرنگ است و خالهاي قرمز مايل به قهوه اي دارد(شبيه موز كمي مانده). اين گونه در آبهاي جنوبي كشور به صورت طبيعي وجود دارد و از انواع ميگوهاي مرغوب محسوب مي شود.

درجه حرارت 25 تا 32 درجه سانتيگراد و شوري 15 تا 32 جزء در هزار براي پرورش اين گونه مناسب است.

3- ميگوي ببري سبز(Penaeus semisulcatus)

بدن اين گونه باندهايي رنگي دارد كه اين باندها به صورت اريب يا متقاطعند. در ايران مطالعات فراواني بر روي اين گونه براي پرورش صورت گرفته است كه هم اكنون نيز ادامه دارد؛ اما هنوز اطلاعات دقيقي درباره شرايط زيستي آن در دست نيست.

درجه حرارت 24 تا 34 درجه سانتيگراد و شوري 15 تا 28 جزء در هزار براي پرورش اين گونه مناسب است.

نكته: از آن جا كه اين گونه نسبت به تغييرات شوري مقاوم و از سازگاري مناسبي در نقاط مختلف دنيا برخوردار است، گونه پرورشي مناسبي تشخيص داده شده است.

 

مكان يابي

منبع آبي

دو منبع آبي وجود دارد:

1- آب شور دريا: نزديكي كارگاه به آب دريا از مزاياي آن است. منبع اصلي تامين آب استخرهاي پرورشي آب درياست كه به روشهاي مختلف(كانالهاي آبرساني، پمپاژ، جزر و مد،...) به حوضچه ها انتقال مي يابد. نكته مهم در استفاده از آب دريا محل استفاده از آب است. اين مكان به دليل كدورت و گل آلودگي آب و همچنين نوسانات شوري نبايد در حاشيه مصبها و خورها قرار داشته باشد؛ ضمن اينكه بايد از منابع آلوده كننده آب نظير كارخانه ها، فاضلابهاي صنعتي و خانگي، بنادر و ... دور باشد.

آب مورد استفاده بايد تميز و شفاف باشد و نوسانات شوري آن بالا نباشد، بهترين مكان براي برداشت آب دريا مناطق شني و صخره اي است كه كدورت كمي دارد.

2- آب شيرين:

1- براي شستشو

2- براي تعديل شوري آب استخرها(به دليل تبخير) استفاده مي شود.

شرايط اقليمي

1- بارندگي زياد نباشد.

2- محل بايد داراي اقليم گرمسيري و نيمه گرمسيري و تعداد روزهاي آفتابي آن در طول دوره بالا باشد.

 



مبلغ قابل پرداخت 2,000 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۵ فروردین ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 376

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما